Urbanisme

Sallent obté els diners dels projectes del procés ciutadà

L'Ajuntament de Sallent rebrà 690.000 euros de la Diputació de Barcelona per tirar endavant els projectes escollits en un procés participatiu que permetia decidir la destinació de 700.000 euros. Tot i que la xifra concedida no és el total sol·licitat per fer front als quatre projectes més votats, s'ha aconseguit el 15% més que en l'import atorgat fa quatre anys.

En una reunió, la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i l'alcalde, David Saldoni, han dissenyat ja el calendari de les obres. L'alcalde ha destacat que “és una bona notícia poder dur a terme més de tres de les inversions votades”. Les obres s'executaran en aquest mandat. El 2017 es farà la millora de la zona de vianants del carrer de l'Estació i també la de la passarel·la sobre el riu Cornet, una actuació que entra dins la urbanització de la zona esportiva, quarta proposta més votada, i de la qual només es podrà fer una part del projecte pel seu alt cost. Amb vista al 2018 i al 2019, es reformarà el pont de Pere Otger, la proposta amb més vots, i també es millorarà el camí de Cabrianes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia