Urbanisme

municipal

trànsit

Torelló comença a fer la rotonda de les Serrasses

Aquest dilluns han començat les obres de construcció de la rotonda a la cruïlla de les Serrasses, a Torelló, punt d'intersecció entre les carreteres BV-5225 i BV-5226. L'execució, a càrrec de l'empresa Arenes i Graves Castellot, de Manlleu, té una durada prevista de dos mesos, de manera que a principis d'octubre el treball quedarà enllestit. L'actuació consisteix a fer una rotonda d'un diàmetre de 27 metres, amb una part central enjardinada i una d'exterior amb llambordes trepitjables per als vehicles articulats.

L'obra servirà per treure les actuals illetes i ordenar millor el trànsit a la confluència de l'avinguda Generalitat i l'avinguda de Rafael Casanova. Amb un pressupost inicial de 214.872 euros, el projecte finalment es va adjudicar per 151.190 euros, una baixa que anirà en benefici de l'aportació que fa l'Ajuntament (aproximadament una tercera part; la Diputació, impulsora de l'obra, fa les altres dues).

Mentre durin els treballs hi haurà afectacions en el trànsit. En aquesta cruïlla només es podrà passar, en els dos sentits de la marxa, per la carretera de Conanglell-avinguda de la Generalitat, via que permet l'accés al centre. Els enllaços de les Serrasses amb els carrers Canigó, Orís i Rafael de Casanova estaran tallats. Per anar al barri de Montserrat caldrà passar per la carretera de Conanglell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia