Urbanisme

Municipal

mobilitat

El Masnou culmina una illa de prioritat per a vianants

L'actuació ha servit per finalitzar les mesures pensades per reduir al màxim la circulació de vehicles al barri d'Ocata

A l'abril ja es van fer les primeres actuacions a la zona en aquest sentit

Fa pocs dies que han acabat els treballs per fer possible la creació d'una nova illa de prioritat per a vianants al sector del barri d'Ocata, al Masnou. En aquesta actuació s'ha intervingut entre el carrer Capità Mirambell, el de la Mare de Déu de Núria i l'avinguda Joan Maragall. Amb aquesta actuació, que ha canviat el sentit de circulació del carrer Doctor Botey i del carrer Sant Agustí, s'ha posat punt final al conjunt de mesures per a la millora del sector d'Ocata, pensades per reduir al màxim la circulació de vehicles i guanyar espai per a vianants.

L'abril passat també es van dur a terme un seguit d'actuacions destinades a pacificar la zona, i va modificar la mobilitat en alguns carrers. D'una banda, al carrer Paraguai, en el tram comprès entre l'avinguda Joan Maragall i l'avinguda J.F. Kennedy, es va canviar el sentit de circulació amb l'objectiu de millorar la circulació a la zona.

L'entrada en aquest tram del carrer Paraguai ara es fa des de l'avinguda J.F. Kennedy, i la sortida pel carrer Santiago Rusiñol, on es permet l'estacionament.

Pel que fa al carrer de la Colomina i el tram del carrer Maristany i Noms, situat entre el carrer Capità Mirambell i Santiago Rusiñol, va esdevenir carrer per a vianants i es va prohibir la circulació i l'estacionament de vehicles.

“Aquesta intervenció forma part d'un projecte estratègic global de pacificació del nucli antic del municipi”, va explicar l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras (ERC), que va comentar que amb aquesta darrera actuació a Ocata “es culmina tot un procés”.

En aquest sentit, Oliveras va avançar que “també hi ha previst pacificar altres zones com ara les de la Calàndria”. Dins el capítol d'Urbanisme, l'alcalde va recordar que “amb vista al mes de novembre es vol tenir enllestit el pla de xoc per arreglar les voreres i calçades i poder reasfaltar diversos carrers”.

LA FRASE

Aquesta intervenció forma part d'un projecte estratègic global de pacificació del nucli antic
Jaume Oliveras
Alcalde del masnou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia