Medi ambient

medi ambient

Vilobí neteja les lleres de l'Onyar i el Grevalosa

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar ha fet aquests dies la neteja de les lleres del riu Onyar i el torrent de Grevalosa. És el primer cop que és el consistori qui assumeix aquests treballs. Fins ara les neteges de les lleres a Vilobí d'Onyar havien estat assumides per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). “Aquesta és la primera vegada que l'equip de govern fa una actuació d'aquestes característiques”, va remarcar Joan Viñolas, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar. Els treballs s'han allargat dues setmanes.

En concret la neteja de l'Onyar s'ha fet en el tram que va des de la GI-533 fins al darrere del Molí, i la del torrent de Grevalosa, des de l'Empalme fins a Can Ratoliu, a can Bells, segons va explicar el consistori. A part de les lleres, també s'ha fet neteja del fons dels dos cursos fluvials. L'operació s'ha fet en una part de forma manual i en una altra amb maquinària específica.

El cost total de les dues actuacions és de 8.000 euros. En concret 3.000 euros han estat per a la neteja que s'ha dut a terme al riu Onyar. I els altres 5.000 euros han estat per a l'actuació que s'ha fet al torrent de Grevalosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.