Infraestructures

Paterna viu l'arribada d'un projecte “fantasma“ al costat de Port Mediterrani

La coalició Compromís alerta sobre “PaternaVegas” i farà una passejada reivindicativa el 24 de març amb diputats valencians

Compromís per Paterna manifesta la seua “preocupació per l'arribada d'un PaternaVegas a l'àrea de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE), ja que segons recull el projecte hi ha un annexe a Puerto Mediterráneo, de 86.000 metres quadrats, on es preveu un equipament hoteler tematitzat i de joc, així com un centre de negoci.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “si la setmana passada denunciàvem que està projectant-se un Manhattan entre la Zona Franca i Puerto Mediterráneo, hui ens trobem amb aquesta barbaritat urbanística que és la còpia en miniatura de l'Eurovegas de Madrid, i amb els mateixos greus efectes sobre el medi ambient i l'urbanisme, en este cas de Paterna”.

En la presentació del centre comercial parlaven de 500.000 metres quadrats, però Fabra ha aprovat una ATE de 1.000.000 de metres quadrats. És a dir el doble de l'àmbit del centre comercial.

D'aquesta manera i davant aquestes xifres, Compromís per Paterna està desbrinant el projecte i s'ha trobat amb que almenys 86.000 metres quadrats volen destinar-los a un PaternaVegas.

Per tot això, i com la ciutadania té dret a saber, el proper diumenge 24 de març s'ha organitzat una passejada reivindicativa per tal de mostrar la zona dels gratacels, hotels i casinos que acollirà Paterna, i que ara encara està verge. Per això, Compromís per Paterna convida als veïns interessats en la passejada a que que ho facen saber al grup polític per tal de remetre informació suplementària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.