Infraestructures

Infraestructures

Més pancartes a Bàscara pels camions a l'N-II

La plataforma Prou camions a l'N-II preveu col·locar-ne una cinquantena

La plataforma Prou camions a l'N-II ha distribuït i penjat des de principi de setmana desenes de pancartes en balcons i façanes de Bàscara a tocar de la carretera per fer visibles les reivindicacions dels veïns, que reclamen que es desviïn els camions per l'AP-7. La majoria dels lemes fan referència a les víctimes d'accidents (La vida d'una persona és el peatge que cal pagar?), al mal estat de la carretera (Això és un poble, no una autopista) o interpel·len directament el conseller de Territori i Sostenibilitat (Santi Vila, vas tard).

Els veïns també van col·locar ahir una pancarta que s'anirà actualitzant amb el nombre de dies que fa que es van iniciar les protestes i els talls diaris de l'N-II, el 31 de gener passat. La plataforma preveu fer i penjar més pancartes durant els propers dies, fins arribar a una cinquantena, que estaran repartides al llarg de l'N-II al seu pas pel municipi. D'altra banda, els veïns de Bàscara continuen amb els dos talls diaris de la carretera, cada matí de nou a deu, i cada tarda, de set a vuit. Durant aquestes hores tots els vehicles són desviats per l'autopista i el peatge és gratuït pels vehicles en el tram que va entre Orriols i el peatge sud de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.