Urbanisme

Morella necessitat ampliar les obres entre la Porta Ferrisa a la Torre del Pantó

El tram ha patit un nou despreniment en la zona que se'n va anar en terra en el mes d'agost

La localitat de Morella ha acollit avui una reunió entre responsables del consistori, de la Conselleria de Cultura i tècnics de l'empresa Secopsa, que està duent a terme les obres, per a abordar una solució conjunta en el tram de muralla que va des de la Porta Ferrisa a la Torre del Pantó.

Aquesta zona és la més deteriorada del conjunt emmurallat de la ciutat i ha patit diversos despreniments. El més important va tindre lloc en el mes d'agost i, després que es produïra i dels corresponents informes tècnics que es van remetre al Ministeri, l'administració central va declarar la urgència de l'obra.

En la jornada d'ahir, va tindre lloc un nou despreniment en el tram contigu, que ha fet més visible el forat en la muralla.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, informa de que “la zona que s'ha afonat estava contemplat que es consolidara en l'actuació que s'està duent a terme, encara que ara caldrà reconstruir-la”.

Cal recordar que aquesta zona estava en obres, després que el Ministeri aprovarà l'actuació d'urgència i concedira 441.000 euros per a la seua rehabilitació.

El nou afonament es va produir la matinada del diumenge al dilluns, a causa del temporal de neu i pluges que ha tingut lloc en la localitat en les últimes setmanes. En el matí d'ahir, ja es van traslladar informes amb la documentació fotogràfica als tècnics de l'IPCE. En la jornada d'avui, s'han produït les reunions corresponents entre els tècnics i les visites a peu d'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.