Serveis

Picassent ofereix un nou servei per a persones en risc de desnonament

Un conveni entre la Diputació de València i el Col·legi d'Advocats aporta dos professionals que assessoren gratuïtament els afectats

L'Ajuntament de Picassent ha posat en marxa hui el Servei d'assessorament jurídic, mediació, intermediació i negociació sobre préstecs i arrendaments relatius a la vivenda habitual.

Un servei, a disposició de totes aquelles persones que estan en risc de perdre la seua vivenda per impagament, i que s'ofereix gràcies al conveni signat entre la Diputació de València i el Col·legi d'Advocats, al qual s'ha adherit l'Ajuntament.

Segons el regidor de Benestar Social, Carles Silla, “Amb esta decisió d'adherir-nos al Conveni, este equip de govern intenta paliar els efectes que estan generant les execucions hipotecàries i espere que esta nova mesura ajude al cololectiu de persones que han perdut el seu lloc de treball i no tenen recursos per fer front a les hipoteques ni per contractar un assesor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.