Urbanisme

urbanisme

A Sant Feliu de Pallerols tornen diners del pla de Bastons

L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols tornarà un total de 1.276 euros als veïns del pla de Bastons proporcionalment a les contribucions especials que van pagar per les obres d'urbanització d'aquest sector del municipi. El grup a l'oposició Junts per Sant Feliu de Pallerols havia denunciat amb un informe a la mà que les certificacions d'alguns dels treballs estaven sobrevalorades, en concret, que els arbres eren de dimensions més reduïdes que els pressupostats i que s'havia instal·lat menys mobiliari urbà del previst, en concret, dos bancs menys.

L'equip de govern, de CiU, ha decidit retornar aquests diners, després de rebre l'informe que havia encarregat a la direcció de les obres. La diferència puja a 2.185 euros, però ha de retornar la part proporcional a les contribucions especials, que són els 1.276 euros citats. Es tanca així un capítol més de la polèmica urbanització d'aquest barri de Sant Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.