Urbanisme

equipaments

Començaran a fer el camp de futbol de Riells com a molt tard el 2014

L'Ajuntament ha arribat a un acord amb el Consell Català de l'Esport

L'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot (ERC), va dir ahir que el camp de futbol es començarà a fer com a molt tard el març del 2014, “sempre que s'aprovi POUM”. Bagot va dir que l'aprovació permetrà la legalització d'una empresa que farà una aportació econòmica a l'Ajuntament, necessària per tenir els recursos que calen. Bagot va defensar la necessitat del camp, i va explicar que l'Ajuntament s'ha acollit a un sistema de subvenció del Consell Català de l'Esport que permet començar el camp amb fons propis, que recuperarà del Consell en set anys. Bagot va defensar que aquesta opció és la més avantatjosa, ja que el Consell no avança els diners (150.000 euros), ja que tot i ser una quantitat subvencionada, l'Ajuntament havia de fer un crèdit que el Consell tornaria en quinze anys. En l'opció que finalment ha triat l'Ajuntament, el temps de retorn es redueix a la meitat. “La condició per acollir-nos a aquesta segona proposta, que se'ns va fer fa un mes i mig, és que poséssim una data màxima d'inici, i per curar-nos en salut vam dir el març del 2014”, va explicar l'alcalde. Bagot va defensar la necessitat del camp de futbol “per cohesió social”.

El cost del camp de futbol és de 600.000 euros, però gairebé tot és subvencionat, i l'Ajuntament de Riells haurà d'aportar entre 70 i 80.000 euros de recursos propis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.