Medi ambient

El Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Mata roman tancat en diumenge

Els visitants s'adonen de la manca de manteniment del parc i ha estat Compromís qui demana la valorització de l'espai

No és la primera vegada que es denuncia que el Centre d'Interpretació del Parc Natural de les llacunes i la Mata de Torrevella, roman tancat diumenges i dilluns com a conseqüència dels retalls practicats per la Generalitat Valenciana, una mesura que es tradueix en una pitjor conservació de l'indret.

Aquesta realitat l'han poguda comprovar els assitents a una visita organitzada per l'assemblea comarcal de Compromís Baix Vinalopó - Vega Baixa, on han confirmat el tancament de les instal·lacions.

Així les coses, els participants en aquesta activitat han manifestat per veu d ela diputada Mirella Mollà que “no és comprensible com un parc natural d'aquesta importància i situat en una zona especialment turística, estiga tancat cada diumenge i sense cap altra explicació que la manca de personal que el puga atendre”.

Lamentablement, els retalls d ela conselleria de Medi Ambient han fet que el parc haja passat de tenir quatre tècnics especialistes, a disposar de tan sols un, una reducció que es tradueix en la desprotecció d'aquesta zona de gran valor ecològic.

La manca de manteniment es tradueix fins i tot en temes bàsics com són els indicadors, que resulten pràcticament il·legibles.

El govern valencià s'escuda en la crisi per a retallar en zones naturals i a més d'aquest paratge, també el del Fondo d'Elx es troba en semblant situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.