Infraestructures

Morella millora un espai a l'Albereda per a usos lúdics

El consistori està realitzant unes obres per adequar la zona exterior de l'Espai Firal i dotar-la de barbacoa i espai de jocs per a xiquets i gent gran

L'Ajuntament de Morella ha començat les millores a la zona exterior de l'Espai Firal, a l'Albereda. En aquesta zona verda, han començat els treballs per condicionar-la per diferents usos lúdics.

Les primeres actuacions se centren en la construcció d'una barbacoa i, a més es realitzaran espais de jocs per a xiquets i gent gran. En la jornada d'avui, l'alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, el síndic d'obres, Rafa Pallarés, i l'arquitecte municipal han visitat les obres.

Els treballs d'aquests dies estan consistint en la canalització d'aigües, el condicionament del terreny i en la construcció de l'espai de barbacoa.

Una vegada que això es duga a terme, s'instal·larà el mobiliari corresponent. En els propers mesos, es continuaran realitzant les actuacions pertinents per condicionar les zones de joc per a grans i menuts.

L'objectiu és que els veïns puguen gaudir d'aquest espai, que tinga més afluència de persones que actualment i que s'aprofite la zona d'una manera més adequada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.