Medi ambient

Es reivindica a Alzira poder gaudir del riu per a l'oci i l'esport

Compromís per Alzira va denunciar que el camí d'accés al Xúquer des del malecó l'havia tancat l'empresa adjudicatària de l'Hort de Redal

El passat diumenge, alguns ciutadans i ciutadanes d'Alzira van respondre a la crida d'Adelaida Pau, regidora de Compromís per Alzira, per a fer una baixada del riu des d'aquesta localitat fins a Algemesí, reivindicant que no es tanque aquest accés que és de tots els veïns i demanant que s'habilite la zona entre els dos ponts perquè es puga tindre un lloc on gaudir del riu per a l'oci i l'esport.

L'eixida a Alzira va ser en la platja que hi ha al final del camí que han tallat i que queda davall del pont de José Pellicer. Els participants van poder navegar pel riu a pesar de la situació d'abandó en què es troba i la presència d'abocaments en alguns llocs que desprenien una forta sentor.

A l'arribada a Algemesí, els acompanyantes i familiars que esperaven als excursionistes també feren un passeig en les embarcacions i desprès, tots junts, van anar a esmorzar a la xopera d'Algemesí.

A l'arribar van poder saludar a veïns d'Alzira que estaven passant el dia en aquest lloc. Durant tot l'any són molts els ciutadans que van a les instal·lacions d'aquest paratge, el que justifica i molt la petició de Compromís que s'habilite a Alzira una zona pareguda per a l'oci prop del riu.

Des de Compromís per Alzira continuaran demanant una zona per a l'oci i l'esport amb les instal·lacions adequades al voltant del Xúquer perquè esperen que en les pròximes festes de Sant Bernat ja existisca i que es puguen realitzar activitats lúdiques i esportives, entre elles una baixada del riu. Si no és així, continuaran reivindicant que volen viure amb el riu i no d'esquena al mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.