Medi ambient

Abocaments incontrolats en la zona pròxima al cementiri d'Alacant

La denuncia ha estat realitzada per la coalició Compromís

El coordinador de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha explicat hui que “en la zona pròxima al cementiri existeixen diversos punts d'abocaments incontrolats que suposen focus d'infeccions i van en detriment del a imatge pública de la ciutat que, malauradament, ja suma nombrosos casos com este”.

Falcó ha indicat que “es tracta de material urbà, residus, restes d'electrodomèstics, plàstics, material d'obra, orgànic i altres elements que han anat acumulant-se en punts com vial de Los Cipreses, avinguda del Zodíac i carrer Riu Xúquer”.

El coordinador de Medi Ambient ha assenyalat que “estos abocaments suposen focus d'infeccions per als habitants de la zona i són, a més, un perill per a la degradació del sòl, especialment si tenim en compte que alguns residus perillosos estan ubicats en zones verdes de canyís i arbres”.

Luis Falcó ha afegit que “este cas és només un exemple de la proliferació de focus de residus incontrolats que existeixen a Alacant i que Compromís porta mesos recollint a un mapa on-line, on els ciutadans també poden fer les seues denúncies per tal d'acabar amb estes agressions al Medi Ambient i la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.