Obert al trànsit l'accés al Vedat de Torrent des del Parc Central

El nou vial permet un trajecte més ràpid a diverses urbanitzacions de la zona d'estiu i al barri de la Marxadella

Els veïns del Vedat de Torrent, gaudeixen des de divendres 7 d'agost, d'un nou vial que es trobava tancat a causa de les obres de 400 adossats de la zona de Miramar. És així com s'hi dóna per coberta una antiga reivindicació veïnal amb l'obertura d'aquest accés directe cap a les urbanitzacions. També cal dir que es tracta d'un compromís del govern local la seua obertura.

D'aquesta manera, el veïnatge observa un trànsit rodat bastant més fluït que aprofita per a descongestionar la circulació en la zona centre del Vedat de Torrent i evita el col·lapse dels seus carrers principals.

Val a dir, que tant el regidor d'urbanisme com el de transit, havien realitzat diverses reunions amb els veïns de la zona del Vedat i l'associació veïnal, a fi de desbloquejar l'obertura d'aquest traçat que des de divendres 7 d'agost s'hi troba obert. Ara es disposa d'una circulació més ponderada, més encara tractant-se d'aquesta època estival en que, aquest zona del terme municipal, sol abraçar major visitants i residents.

Anteriorment, els veïns de les urbanitzacions del Vedat de Santa Apolònia, Sant Àngel, Marxadella i Miramar havien de creuar tot el Vedat per tal de poder accedir al nucli urbà de Torrent i a l'autovia Torrent - València. Aquesta situació ha canviat gràcies a l'obertura d'aquesta tramada que es trobava barrada al pas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.