Serveis

maresme

Can Xaubet de Pineda necessita 1.000 usuaris més per ser viable

Presenten la nova etapa del complex esportiu després de la “nefasta” gestió anterior que va obligar l'Ajuntament a rescatar la concessió

L'objectiu és que les instal·lacions siguin un “referent” al Maresme

Triomfalisme de l'Ajuntament de Pineda de Mar en la nova etapa que s'obre amb una nova concessionària del complex esportiu de Can Xaubet que ha de dur-lo, segons paraules de l'alcalde, Xavier Amor (PSC), a ser “un referent a la comarca com a centre esportiu”. Aquest matí, els representants de la nova UTE Sportise-Club Natació Terrassa que gestionarà els serveis han explicat a grans trets els objectius generals del futur immediat de les instal·lacions. En aquest sentit, però sense concretar, Josep Celma, ha parlat de canvis en els accessos a l'edifici, de promoure el binomi esport i salut i d'apostar en la innovació i en la tecnologia punta. Celma també ha assegurat que la nova empresa assumeix el personal del complex. “Per garantir la viabilitat de Can Xaubet ens cal passar dels 1.400 socis i abonats actuals a 2.400 i hi volem arribar en un any o un any i mig”, ha precisat. L'alcalde ha afegit que no es tracta de cap xifra inassumible, perquè Can Xaubet ja havia disposat d'aquest nombre de socis en el passat.

Pel representant de la concessionària, aquest objectiu passa tant per atraure usuaris del municipi que no han trepitjat encara el centre com recuperar aquells que han marxat a altres instal·lacions semblants properes, com les que funcionen a Calella o Malgrat. “No estem aquí per plorar i lamentar-nos del passat, sinó per donar la volta a unes instal·lacions que poden convertir-se en les millors del territori”, ha respòs a un usuari que li ha traslladat el malestar pels dèficits acumulats en el centre durant mesos.

Pla de xoc

L'alcalde ha explicat que tan bon punt els tècnics van entrar a les instal·lacions i van comprovar el mal estat de les mateixes es va decidir “actuar directament i amb rapidesa”. Aquest pla de xoc per deixar a punt Can Xaubet i poder obrir les instal·lacions amb normalitat ha suposat tretze dies de tancament “on catorze empreses han treballat nit i dia per deixar-ho tot a punt”. Una posada a punt que ha significat una primera inversió de 100.000 euros per part de l'Ajuntament i que sembla que no serà l'única.

El nou director del complex esportiu de Can Xaubet, Òscar Briz, ha precisat que les actuacions de millora continuaran amb la maquinària. “La sala de fitnes s'adequarà a les necessitats del servei i aquesta primavera s'hi farà una reforma integral per aconseguir un major grau de satisfacció de l'usuari”, ha comentat.

LA XIFRA

100.000
euros
s'ha gastat l'Ajuntament de Pineda en deixar a punt Can Xaubet per poder obrir-lo als usuaris


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia