Urbanisme

Es demana explicacions a Alzira sobre una permuta urbanística

Compromís per Alzira demana un estudi seriós sobre la zona implicada pel que puga afectar a restes arqueològiques i a disseny de trànsit per a la zona

Fa ara quasi un any, l'Alcaldessa anunciava la intenció de signar un conveni amb una empresa de la ciutat (EVIGA) per a dur a terme una permuta de béns consistent a adquirir un magatzem ubicat front el quarter de la Guàrdia Civil i, a canvi, s'entregava una edificabilitat als seus propietaris sobre un solar de l'ajuntament al polígon de Tulell.

Tot i que des de Compromís per Alzira s'ha preguntat respecte d'això i que la modificació del solar de Tulell s'ha tramitat i aprovat per l'equip de govern en el Ple ordinari d'octubre de 2013, aquesta formació po´liitca encara no sap la situació en què es troba la signatura del conveni de la permuta oferida i acceptada pels propietaris de l'esmentat magatzem.

Cal recordar que es parlava sobre l'existència de possibles restes de l'antiga Església de Santa María ubicada en la dita zona i la possibilitat de continuar explotant el dit magatzem a través d'un lloguer a favor de l'Ajuntament. Però de tot allò no se sap res.

De dur-se a terme aquesta operació, Compromís per Alzira considera urgent i necessari que es procedisca a redactar pels tècnics municipals un projecte que millore l'entrada i eixida de vehicles i vianants en aquest punt important d'accés a la ciutat.

Per això, des de Compromís per Alzira sol·liciten una adequació d'aquest encreuament per a millorar la seguretat viària d'aquesta zona, ensorrant-se parcialment el magatzem adquirit per aquesta operació; ampliant així les vies d'accés i eixida de la ciutat, amb la creació d'una zona de vianants segura que done eixida als múltiples veïns que es desplacen a peu per aquest punt, tant per a accedir a la zona de Tulell o amb destinació a l'estació del ferrocarril, la zona de les Barraques i el Polígon Industrial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia