Urbanisme

urbanisme

Obres ja a punt als carrers Pla i Can Vaguer de les Planes

L'Ajuntament pot executar els primers projectes després de 4 anys

Costaran 820.000 euros

L'Ajuntament de les Planes d'Hostoles urbanitzarà aquest any el carrer del Pla, un dels accessos al centre, i tanca així un període de quatre anys en què no ha pogut fer obres ni cap mena d'actuació per la situació econòmica de l'ens. Els veïns del carrer del Pla pateixen sovint pudors per les filtracions del clavegueram, que és molt vell i deficient.

Els treballs projectats tenen un cost de 700.000 euros, que se sufragaran amb una aportació del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya de 400.000 euros i, la resta, amb les de l'Ajuntament i els veïns amb contribucions especials. “És una vertadera prova de foc per l'Ajuntament després del període que hem passat. Cal tenir diners, capacitat de pagar proveïdors sense demanar préstec...”, ha remarcat l'alcalde, Eduard Llorà. A més, abans de final d'any, l'Ajuntament ha d'haver adjudicat la urbanització del carrer de Can Vaguer, les obres del qual, fins ara, no s'han pogut realitzar per manca de liquiditat. El cost, en aquest cas, és de 120.000 euros i el Pla Únic d'Obres i Serveis n'hi aporta 26 i la Diputació de Girona, 60. La resta, tal com pertoca, l'Ajuntament i els veïns. “És un carrer molt llarg i amb pocs veïns. Haurem de mirar que la seva aportació no passi del 10 per cent”, ha dit.

LA XIFRA

700.000
euros
costen els treballs d'urbanització del carrer del Pla, el que s'inicia davant per davant de l'escola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.