Serveis

La nova zona blava de pagament al port d'Arenys comença a funcionar

La nova zona blava de pagament habilitada a llevant del port d'Arenys de Mar comença a funcionar demà. Seran un total de 128 places, 118 de les quals de pagament i repartides en la zona del Portinyol, on hi aniran 53 i 65 més al vial de Ribera. Les 10 restants, a tocar de l'edifici del Montcalvari,se sumen a la zona verda existent i es destinen als residents que portin l'adhesiu identificador en el seu vehicle. Fonts de Ports de la Generalitat han confirmat que l'empresa que gestionarà la zona blava ja no serà Comsa , sinó Opciones Viales, amb experiència en la gestió d'aparcaments d'altres zones portuàries de Catalunya. Una altra de les novetats de l'espai és la reducció de l'horari de pagament que s'estableix de 10 del matí a 10 de la nit, mentre que fins ara era de 9 del matí a 11 de la nit. La zona blava funcionarà de dilluns a diumenge fins al 14 de setembre i a partir de llavors només els caps de setmana i festius, de 10 del matí a 8 del vespre.

La mesura forma part del conveni entre Ports de la Generalitat i l'Ajuntament d'Arenys de Mar per promoure la mobilitat dels vehicles dins el recinte portuari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia