Serveis

Compromís per Foios exigeix el cessament del gerent d'FGV

Presenta una moció perquè la consellera d'Obres Públiques el cesse pel perjudici que ha ocasionat als usuaris el canvi d'horaris d'aquest mitjà de transport

En Compromís entenen que aquest canvi que consisteix a alterar els horaris de circulació afecta greument als ciutadans que fan ús del metro per al seu desplaçament i des de la direcció de l'empresa no s'ha fet una valoració del greu perjudici que ha ocasionat als ciutadans. És més en cap moment s'han donat les dades per a prendre esta mesura. Una vegada més “assistim al maltractament del ciutadà”, afig el síndic portaveu d'aquesta formació política a l'Ajuntament de Foios.

Aquest horari ocasiona un greu trastorn als ciutadans que es desplacen a primeres hores del matí per anar al seu lloc de treball, la freqüència de pas a primeres hores del matí és de 40 minuts. Esta mesura està presa només amb criteris de retallar els serveis públics sense tenir present les necessitats dels usuaris que es desplacen als seus llocs de treball o a realitzar gestions, com en el cas d'aquesta població pot ser acudir a les citacions de l'Hospital Clínic. Per a Compromís per Foios, “sembla que el govern valencià no té altra obsessió que fer retallades”.

A més, “aquesta decisió manifesta una falta de sensibilitat en aquests moments de crisi econòmica, perquè el Metro és un sistema públic de transport i clarament ha de ser econòmic, però no es pot anar en contra de les economies familiars”.

Des de Compromís per Foios no entenen com, a hores d'ara, no hi haja un pla de mobilitat de tota l'àrea metropolitana, les dos Hortes i la ciutat de València, que contemple un foment de l'ús del transport públic i una revisió de les tarifes, que en estos moments són molt cares.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia