Serveis

Serinyà reclama una telefonia mòbil millor

El servei és deficient a tot el poble i en força punts no hi ha senyal

L'Ajuntament de Serinyà reclama a Telefónica la instal·lació de les antenes de telefonia mòbil per a les quals la companyia té concedit el permís municipal des de fa més d'un any. El municipi pateix una manca total de cobertura en força punts, i a la resta del seu territori aconseguir parlar pel mòbil resulta complicat. “Junt amb les caques de gos a les voreres, la poca o nul·la cobertura de mòbil és la principal causa de queixes dels veïns a l'Ajuntament”, assegura l'alcalde, Josep Antoni Ramon (ERC).

Segons el projecte corresponent, les antenes se situarien al punt més alt del municipi, al recinte on hi ha els dipòsits de l'aigua. Aquesta ubicació es va triar entre els tècnics municipals i els de la companyia, i fins i tot ja s'hi ha dut el corrent elèctric necessari. El cost estimat de la instal·lació que hauria de fer Telefónica és d'uns 200.000 euros.

Josep Antoni Ramon assegura que en els darrers sis mesos ha intentat moltes vegades posar-se en contacte amb el responsable de la companyia a Catalunya, però no ho ha aconseguit mai. “Sí que he pogut parlar amb tècnics, però ells no m'ho poden resoldre. Crec que a un alcalde, que representa a uns ciutadans, se l'hauria d'escoltar, no?”, es queixa Ramon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia