Infraestructures

Pressió a Foment per unes obres a Montmeló

El PP demanarà que l'any que ve destini 3 milions a la urbanització del tren

La vicepresidenta tercera del Congrés i diputada del PP, Dolors Montserrat, pressionarà el govern espanyol perquè destini una partida d'uns tres milions d'euros del pressupost del 2015 a les obres d'urbanització del tram central de la llosa de formigó del túnel ferroviari, que es va construir al centre de Montmeló per fer subterrànies les vies de la línia de França i de la nova línia d'alta velocitat.

Montserrat ho va dir en una visita a Montmeló, al Vallès Oriental. També va explicar que es posarà en contacte amb els màxims responsables del Ministeri de Foment i d'Adif per mirar d'aconseguir finançament per a la primera fase de la urbanització.

L'Ajuntament està pendent de rebre el projecte d'urbanització en les pròximes setmanes. “Això demostra la voluntat del govern de l'Estat i d'Adif de tirar endavant l'obra perquè s'han anat fent passos”, va explicar. També està encarregada la redacció de la segona fase d'urbanització. Tot i això, ha admès que trobar finançament “és complicat” en “uns anys difícils per la falta de recursos”.

L'alcalde, Toni Guil, va agrair l'interès de Montserrat i les gestions que pugui fer en les pròximes setmanes. El batlle destacava la importància d'aquesta obra perquè afecta el tram situat al centre del poble i on hi ha l'antiga estació, que s'està reformant per convertir-la en un equipament juvenil. “Però també és la més senzilla tècnicament perquè la connectivitat dels carrers està garantida”, hi va afegir Guil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia