Infraestructures

L'Ajuntament de Morella fa millores a Herbeset

La localitat ha viscut aquest cap de setmana les festes de Sant Miquel, que destaquen per la seva alta participació, multiplicant per més de 20 la seva població anual

Aquesta petita localitat ha vicut durant aquest cap de setmana les jornades de més participació de tot l'any, multiplicant per més de vint el nombre de veïns, ja que té un cens de sis persones.

Aquests dies, l'Ajuntament també ha intensificat esforços perquè presente el seu millor aspecte, realitzant diversos treballs de millora de l'entorn, com la neteja de les zones verdes o la instal·lació de diferents baranes. A més, s'ha rehabilitat l'edifici de les antigues escoles, on s'han s'instal·lat uns serveis públics.

La regidora delegada d'Herbeset, Palmira Mestre, destaca que “aquestes actuacions són importants per a la localitat, ja que milloren l'aspecte de Herbeset i es rehabilita un edifici tan estimat com les antigues escoles, a més, per donar-li un ús demandat pels veïns”.

La regidora també afegia que “aquest cap de setmana s'ha viscut una gran participació, com sempre ho solen ser les festes d'Herbeset”.

Herbeset és una xicoteta localitat situada a uns deu quilòmetres de Morella i envoltada d'un gran paisatge. Per això, són moltes les rutes de senderisme que parteixen d'aquesta localitat o que arriben a ella.

A més, la localitat també té cases de turisme rural molt acollidores, que permeten als visitants gaudir d'una gran tranquil·litat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia