Serveis

Es demana que l'estació d'Elx incorpore el servei per a viatgers amb mobilitat reduïda

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha indicat que “cap de les estacions de trens d'Elx compta amb el servei Atendo que Renfe posa a disposició dels passatgers amb discapacitat o mobilitat reduïda amb la finalitat de facilitar a estes persones l'accés i trànsit per les estacions, així com la pujada i baixada dels trens”.

Mollà ha indicat que “este servei resulta essencial per a aquelles persones que compten amb limitacions a l'hora de desplaçar-se i que tenen el dret de comptar amb un servei que els garantitze l'accés al servei públic de transport, com ens han fet arribar algunes de les persones afectades”.

La portaveu de Compromís per Elx ha indicat que realitzaran una pregunta al respecte al Ministeri de Foment, a través del diputat Joan Baldoví, per saber si el Govern té intenció de posar el marxa el servei en Elx i ha recordat que “les barreres arquitectòniques continuen sent una constant en el nostre municipio i cal treballar decididament per eliminar estos elements que afecten de manera molt greu les persones amb mobilitat reduïda, una situació que qualsevol persona pot patir al llarg de la nostra vida”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia