Urbanisme

Inversió de 100.000 euros a Sant Gregori per millorar la mobilitat

L'objectiu que es marca el govern és eliminar barreres arquitectòniques en diversos punts del nucli urbà

L'Ajuntament de Sant Gregori destinarà 100.000 euros a millorar diversos passos de vianants i voreres del nucli urbà amb l'objectiu de fer-los més accessibles, en especial per a persones amb cadira de rodes i gent gran. Els espais en els quals de moment s'incidirà són diversos trams de l'avinguda de Girona, el carrer de l'Argelaguet, el carrer de Baix, el carrer Torrent Vidal, el carrer Montseny i el carrer de la Bruguera, entre d'altres. L'alcalde, Quim Roca (CiU), diu que són una vintena els punts on les actuacions han de ser prioritàries per garantir una millor accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda. El govern municipal vincula aquesta actuació a l'adaptació per a persones cegues del semàfor de l'avinguda de Girona, duta a terme al juny.

Els 100.000 euros surten d'una modificació de crèdit aprovada pel ple el 13 de juliol, amb càrrec al romanent del 2014. En el mateix ple, es va aprovar una reserva de 50.000 euros per a la construcció de la passera sobre el Ter que unirà el municipi amb el de Bescanó. Sobre aquesta actuació, el plenari va fer l'aprovació provisional del pla especial urbanístic supramunicipal, que està pendent del vistiplau de la comissió d'Urbanisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia