Infraestructures

Els camions pesants no podran passar per la TV-7421 a Alcover

Els vehicles de gran tonatge, que superin les 26 tones, tindran restringit el pas per la carretera TV-7421, segons ha informat l'Ajuntament d'Alcover (Alt Camp). La mesura s'ha pres per evitar el perill i dificultats de circulació que suposen per als veïns de les urbanitzacions properes de Camí dels Muntanyans, Serradalt, La Cabana i per als pagesos de la Serra. Els camioners utilitzen aquesta carretera que enllaça la C-37 a Alcover amb la T-742 a Picamoixons per escurçar el trajecte, però en moltes ocasions ocupen els dos sentits de la calçada a causa del volum.

Finalment, l'Ajuntament d'Alcover i la Diputació de Tarragona ha arribat a un acord després de nombroses peticions dels veïns de les urbanitzacions demanant la restricció als vehicles pesants. A principi d'agost el consistori va sol·licitar a la Diputació, organisme titular de la carretera, la col·locació d'uns senyals de prohibició. Aquestes ja hi eren fa uns anys, però quan es va arreglar el ferm de la calçada no es van tornar a col·locar. Ara està previst que en les properes setmanes s'instal·li la nova senyalització de prohibició a vehicles de més de 26 tones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia