Urbanisme

Refaran el pas al torrent Vidal, a Sant Gregori

La desembocadura al Llémena es va esfondrar i va tallar un camí

El govern de Sant Gregori invertirà uns 45.000 euros per refer la desembocadura del torrent Vidal al Llémena. Les pluges d'aquest estiu van provocar l'ensorrament d'aquest tram del torrent, i van causar també l'enfonsament de terres del passeig que transcorre per aquest sector. Els treballs consistiran en la construcció d'un mur i una escullera, i en la recuperació del passeig, que ara mateix està tallat completament.

A més d'aquesta actuació, que es va aprovar en el ple de dilluns, s'ha dotat amb 15.000 euros una partida per a les obres per refer camins del municipi que també van quedar afectats pels episodis de fortes pluges d'aquest estiu. Aquestes actuacions als camins, però, ja es van executar per la via d'urgència, i dilluns només es va dotar la partida.

Bonificacions al bus

D'altra banda, el ple va aprovar una modificació de les ordenances a fi de fer descomptes a persones empadronades a Sant Gregori i en situació d'invalidesa total o parcial i amb rendes baixes. Els descomptes són per a 15 trajectes al mes en el transport públic de la línia de Sant Gregori a Girona. En l'apartat financer, el consistori tira endavant l'amortització anticipada d'un crèdit de 120.000 euros i l'acolliment a la convocatòria de crèdits a interès zero per reemplaçar tota la part pendent de renovar de l'enllumenat públic del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia