Serveis

Un nou dipòsit d'aigua millorarà l'abastiment a Calafell i l'Arboç

Tindrà capacitat per a 1.000 metres cúbics, i les obres començaran d'aquí a poques setmanes i duraran sis mesos

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) construirà un nou dipòsit de capçalera a Calafell. Les obres començaran en les properes setmanes, tindran una durada de sis mesos i un cost de 597.570,79 euros. Es construirà al carrer Margarida, a la urbanització Valldemar, en un dels punts més alts del terme, al costat d'un dipòsit municipal ja existent.

1.000 metres cúbics

El nou dipòsit tindrà una capacitat de 1.000 metres cúbics i regularà el cabal que se subministra a altres dipòsits. En concret, es millorarà i garantirà l'abastiment al dipòsit de Calafell Parc. També al municipi veí de l'Arboç, ja que el ramal que subministra aquesta població arrenca de Calafell, en concret de l'estació de bombament de les Brises.

Els usuaris del servei d'aigües no percebran una millora directa en el subministrament de casa seva, ja que el dipòsit que es construirà és de regulació i no de distribució. “Però sí que hi ha millores com la garantia de l'abastiment al dipòsit de Calafell Parc i altres d'indirectes, com una gestió més eficient i sostenible”, explica el regidor de Medi Ambient t de Calafell, Josep Parera (UAM). Segons el regidor, el nou dipòsit permetrà que el CAT optimitzi energèticament els costos de bombament, en concret el de bombar aigua des de l'estació de les Brises fins al dipòsit de Calafell Parc.

LA XIFRA

597.570
euros és el cost
que tindran les obres del nou dipòsit de capçalera que es construirà a Calafell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia