El curs d'agricultura ecològica de Bocairent reuneix 50 alumnes
A la jornada es van estudiar principalment els conreus de secà
L'ametler, la vinya i l'olivera centren la proposta formativa de l'Institut valencià d'investigacions agràries
El dimarts 20 d'octubre va començar un nou curs d'agricultura ecològica impulsat per l'Ajuntament de Bocairent amb el suport de l'Institut valencià d'investigacions agràries (IVIA) els tècnics dels quals són els responsables de la formació.
En aquesta ocasió, la proposta se centra en els cultius de secà. La primera sessió tractarà l'ametler, la noguera i altres fruits de la mà de José Malagón mentre que la segona tindrà la vinya com a protagonista amb Julio García com a ponent; finalment, Sergio Paz dedicarà la jornada de dijous a l'olivera.
Aquest nou curs ha despertat un gran interés amb cinquanta participants procedents a més de Bocairent i de poblacions veïnes, d'altres com Massanassa, la Vila Joiosa o les ciutats d'Alacant i de València.
D'aquesta forma, el consistori manté l'aposta per una agricultura cada vegada més ecològica i, per tant, més respectuosa amb el medi ambient i amb la salut humana.