Infraestructures

Siluetes contra els accidents de l'N-340 ebrenca

El moviment veïnal reivindica una solució per a la via i presenta la campanya ‘Prou!'

Un taüt que simbolitza les víctimes mortals dels accidents que hi ha hagut a la carretera N-340, un cartell que denuncia les rotondes que s'estan construint a la via i diverses pancartes que reclamen la gratuïtat de l'autopista AP-7 van ser ahir els protagonistes a les portes de la delegació del Ministeri de Foment de Tarragona.

Membres del moviment veïnal de les Terres de l'Ebre s'hi van traslladar per fer sentir la seva veu; el president de la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, Llorenç Navarro, denunciava: “Des de les Terres de l'Ebre no ens escolten.”

Alternativa als talls

Coincidint amb el fet que ahir, vigília de Nadal, així com el 31 de desembre, no es fa el tall de l'N-340, com han realitzat cada dijous des de fa tretze setmanes, van presentar ahir la campanya Prou!, en la qual pintaran siluetes als punts on hi ha hagut accidents per conscienciar i sensibilitzar els conductors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia