Serveis

Ports treu la zona verda de la platja d'Arenys

La zona verda que tenen reservada gratuïtament els residents que paguen l'impost de circulació desapareixerà de la platja de la Picòrdia d'Arenys de Mar. El departament de Ports de la Generalitat així ho preveu en la nova licitació del concurs per a la gestió d'aquesta zona d'aparcament conjuntament amb la del port i del Portinyol, que ja està en marxa.

A partir del gener i fins que no hi hagi un nou licitador, les tres bosses d'aparcament repartides al recinte del port i que sumen 742 places seran de règim obert. Un cop s'hagi adjudicat la nova concessió fins al 2019 i prorrogable un màxim de dos anys, la distribució variarà a l'espai de zona verda, que passarà a ser obert a tothom i gratuït els dies feiners. La zona blava que hi ha al Portinyol i al Montcalvari serà gratuïta de dilluns a divendres i de pagament els caps de setmana, els festius i els mesos d'estiu, amb l'objectiu de donar major rotació als vehicles. La tarifa serà unitària a tot el port arenyenc amb un preu de 0,025 euros per minut.

En canvi, els aparcaments de la Picòrdia i la zona de pesca, en règim tancat i amb control d'accessos, continuaran sent de pagament, amb una disponibilitat de 394 places i mantenint els mateixos abonaments i horaris, fins a les 10 de la nit a l'estiu i fins a les 8 del vespre la resta de l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia