Administracions

Detecten dos abocadors il·legals en una zona boscosa de Sant Gregori

L'Ajuntament de Sant Gregori ha localitzat dos abocadors il·legals enmig de l'entorn natural del municipi. Els Agents Rurals ja han començat una investigació i ja s'ha localitzat la procedència d'un dels punts. L'alcalde de Sant Gregori, Quim Roca, adverteix que continuarà actuant amb contundència contra aquest tipus d'actituds incíviques que “afecten greument l'ambient” i que s'intensificarà la vigilància en els punts on s'han localitzat aquestes restes, com també en altres zones del municipi.

La setmana passada es van detectar dos abocaments amb una gran quantitat de brossa, amb diverses caixes, fustes, ferros i plàstics entre altres residus, enmig de l'entorn natural del municipi. El consistori ho va posar en coneixement dels Agents Rurals, que van aixecar acta i van començar una investigació que els ha permès de trobar la procedència d'un dels punts on s'han abocat restes. Així mateix, no descarten trobar més indicis que condueixin cap als responsables del segon abocament.

Els Agents Rurals han requerit la retirada en un termini menor a una setmana de totes les restes abocades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia