Serveis

Pals durà al Síndic i a Consum la deficient cobertura telefònica

Els quatre grups del ple aproven una moció que insta Movistar a resoldre-la

Els dos grups del govern de Pals (Junts-ERC i CiU) i els dos en l'oposició (Compromís i el PSC) van aprovar per unanimitat en el ple de dijous una moció per posar de manifest les greus deficiències del servei de telefonia i internet de Movistar al municipi i la manca de resposta de la companyia, tot i que “han ofert espais públics per a la instal·lació de torres i també paquets de subministrament elèctric assequibles a canvi d'una inversió en la infraestructura”. El text també preveu denunciar els problemes “al Síndic de Greuges de Catalunya, a l'Agència Catalana del Consum, al director de Telefónica a Catalunya i al conseller d'Empresa i Coneixement”.

El regidor de Noves Tecnologies, Xavier Coll, va lamentar: “Fa anys que es rep un servei deficient per part de Movistar, tot i que l'Ajuntament i el govern han posat solucions sobre la taula per capgirar la situació.” Els problemes de cobertura, que primer es van intentar resoldre amb antenes provisionals i ara, amb una infraestructura fixa, generen problemes als abonats amb terminals més vells. La situació s'agreuja en els mesos d'estiu i s'estén a l'ample de banda de la xarxa fixa.

L'alcaldessa, Sílvia Monar, es va queixar que les queixes dels abonats tampoc es resolen, tot i que la companyia es va posar en contacte amb el consistori en veure que es debatria la moció de queixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia