Administracions

Col·laboració pública i privada per reactivar l'economia

Empreses, centres educatius i institucions del Montsià signen un acord per fomentar l'ocupació

Els agents polítics i empresarials de la comarca del Montsià van manifestar ahir la voluntat d'unir esforços de tots els sectors per generar ocupació. Els alcaldes, integrants del Consell Comarcal i empresaris del Montsià es van comprometre a treballar de forma conjCunta i unificada per crear ocupació durant la roda de premsa per presentar l'acord territorial de reactivació econòmica i ocupació. Amb forta presència dels empresaris dels principals sectors econòmics, el del moble i l'arrossaire, i també de tots els alcaldes dels pobles, els diferents representants van fer una crida a promoure la col·laboració pública i privada per incentivar l'economia i generar ocupació.

Aquesta iniciativa, tal com es va destacar durant els parlaments, va sorgir l'any 2010 amb el tancament d'una de les empreses més capdavanteres i potents del sector. Va ser llavors quan es va posar de manifest la necessitat de subscriure un pacte conjunt entre empreses i administracions per impedir el declivi econòmic de la comarca.

L'acte de presentació de l'acord de reactivació econòmica, proposta que disposarà d'inversió pública i privada, va començar amb l'acte de benvinguda i presentació a càrrec de la presidenta comarcal, Carme Navarro, i la taula Concertació territorial, un nou model de governança de les polítiques de desenvolupament econòmic i ocupació. Després va tenir lloc l'atenció als mitjans de comunicació.

LA DATA

2010
És l'any en el qual
es va activar la proposta del Montsià per unir esforços i promoure l'economia a la comarca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia