Infraestructures i serveis

La residència de l'Acudam tindrà els primers usuaris aquest mes

La nova residència de l'Acudam –entitat d'atenció a persones amb discapacitat– ja està preparada per començar a acollir els seus primers vuit usuaris, que començaran a ocupar les instal·lacions entre aquest mes i el que ve, segons va anunciar ahir la seva presidenta, Angelina Roure. Va destacar que l'equipament, que disposa de dotze places, serveix per donar resposta a les necessitats d'envelliment de part dels seus usuaris.

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va visitar les noves dependències, al carrer Girona de Mollerussa, en el marc d'una jornada de portes obertes que va fer les funcions d'estrena oficial (la proximitat amb les eleccions generals impedeix fer inauguracions). Bassa va dir que les polítiques socials són un dels eixos fonamentals en la construcció del nou país.

Per la seva banda, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va explicar que la residència permet “que els usuaris de l'Acudam puguin seguir al seu entorn”. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va destacar la capacitat que ha tingut l'entitat per poder tirar endavant l'equipament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia