Infraestructures

Sant Fruitós de bages

CDC presenta recurs contra el crematori

Convergència de Sant Fruitós de Bages, principal grup a l'oposició, ha presentat un recurs de reposició contra l'acord de ple que va servir per aprovar el plec de clàusules del futur crematori, per demanar que es revisin. Fonamenten aquest recurs “en errors, incorreccions i mancances” que han trobat en el plec, tant en la redacció com en la forma d'elaborar l'expedient, ja que “no s'ha garantit una bona fiscalització ni emissió d'informes tècnics per manca de temps material”, un fet que ja van advertir, segons han fet públic, “l'interventor municipal”, que en el seu escrit deixa dit: “Per raons de temporalitat la meva fiscalització no ha sigut òptima; no responc davant les deficiències que puguin aparèixer.”

Un altre tema que CDC qualifica de “molt greu” és que en els criteris d'adjudicació puntuables per escollir l'empresa que construirà el tanatori amb crematori i que en tindrà la gestió durant els pròxims 45 anys “no s'hagin tingut en compte les qüestions tècniques de la instal·lació del crematori, com ara les característiques del forn i el sistema de filtratges, fonamentals a l'hora de valorar la seguretat de la instal·lació”. CDC afirma: “En el plec de clàusules s'han tingut en compte aspectes estètics i en canvi s'ha deixat de banda la salut, i això ens preocupa molt.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia