Infraestructures

Igualada i Òdena volen implicar la Generalitat en el seu aeròdrom

Els alcaldes d'Igualada i Òdena reclamen que la Generalitat de Catalunya s'incorpori al consorci a través del qual gestionen l'aeròdrom situat al terme municipal odenenc. El batlle igualadí, Marc Castells, considera que això “facilitaria molt l'endreça de l'espai i donaria garanties jurídiques als que hi són i als que volen venir”.

L'aeròdrom es va adequar durant la Guerra Civil espanyola, tot i que la forma actual data del 1959. Malgrat un ambiciós projecte per ubicar-hi un aeroport corporatiu i un polígon industrial, la zona continua sense tenir un pla director; ara, s'han d'adequar les instal·lacions de l'aeròdrom en compliment d'una directiva europea.

L'alcalde d'Òdena, Francisco Guisado, ha explicat que ja estan treballant per posar al dia la senyalització, però alerta que cal deixar el planejament enllestit abans de fer créixer la instal·lació.

Fira Aerosport

L'aeròdrom és el marc, aquest cap de setmana, del 24è Aerosport, l'única fira a l'Estat dedicada a l'aeronàutica esportiva. Més de 200 naus i 35 empreses del sector participaran en la cita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia