Medi ambient

El celler Eccoci Wine aportarà 500 euros anuals al turisme surer

El president del Consorci de les Gavarres , Fermí Santamaria, i el gerent del celler Eccoci Wine de Sant Martí Vell, Paolo Manzin, han signat un conveni de col·laboració per potenciar els valors del suro entre el turisme nord-americà amb el projecte internacional ecoturístic From Bark to Bottle .

El celler accepta fer una aportació econòmica anual de 500 euros per al cofinançament del projecte que impulsa la fundació americana Cork Forest Conservation Alliance (CFCA) i per a iniciatives de conservació del massís de les Gavarres.

El projecte ecoturístic inclou visites a una finca forestal de Fitor, la Cova d'en Daina de Romanyà de la Selva, les empreses de taps de suro J. Vigas de Palafrugell i Francisco Oller de Cassà de la Selva, el Museu del Suro de Palafrugell, la llotja i l'espai del peix de Palamós, el museu Gal·la- Dalí de Púbol, la bodega Eccoci Wine de Sant Martí Vell i altres indrets de la ciutat de Girona. Els turistes pernocten al municipi de Monells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.