16 maig 2024

Ermita de Sant Julià d’Altura i Mirador dels plans de Ca N’Arnella des de Can Mossenaires

Classificat com a General

Hem anat fins al bosc de Can Deu els que correm i els que caminem hem fet una bona excursió als voltants del torrent de la grípia. Com sempre ha estat un dia històric i recorreguts que ens han fet passar-ho bé. Us convidem al llarg del reportatge a veure a vista de dron i per Moviedron un reportatge que ens va regalar l’Albert Fresnadillo i que avui, i després de sis anys, s’ha unit al grup de caminar. Gràcies per tot i reiterem l’agraïment al seu moment de la teva feina.
També ha tornat i després de nou anys, en Ricard Masferrer, una persona que ajuda, ensenya i organitza a gent interessada en curses d’orientació, que ell practica també amb gran tenacitat i destresa.
Recordeu que el reportatge pengem els circuits que si cliqueu damunt de la imatge et pots baixar el recorregut que hem fet aquest i tots els dissabtes.
Bé, gràcies per tot i aneu-vos apuntant com sempre al teu formulari habitual. http:/inscripcio.mossenhoms.be

Ricard Masferrer, després de nou anys: torna a Mossenaires

clica damunt per veure video d’avui

 

I passats uns dies ens fa fer aquest regal, l’Albert de Moviedron

Podeu Cliclar per veure Mossenaires a vista de Dron

 

 

Comentaris tancats a Ermita de Sant Julià d’Altura i Mirador dels plans de Ca N’Arnella des de Can Mossenaires

09 maig 2024

Parc Audiovisual i Llac Petit des de Can Mossenaire

Classificat com a General

Quan arriben les vuit del matí fem el de sempre, preparar-nos per esport en grup, córrer i caminar i anar a llocs, que tot i que repetits, sempre són interessants i diferents, en funció dels que veniu. Ens influeix el clima, si és hivern o estiu, fred o calor. El que no canvia és la predisposició de compartir amb altra gent, aquests moments.
Primer despleguem les banderes, un símbol que ens acompanya per sentir-nos més units i cada setmana la porta algú diferent, amb una bandera carregada d’història.
Com que la pluja va venir feia un parell de dies i sabent com es buiden les reserves d’aigua, ens agrada veure aquesta joia de la part nord de Terrassa, el Llac petit. Si el veiem ple ens agrada sobre manera, encara que per nosaltres tan sols és un lloc pintoresc que ens recorda que en una època aquests camps que envolten Can Bogunyà eren regats per aquest pantà. I petit, perquè hi havia el pantà de la Xoriguera era una presa d’aigua situada a la riera de Gaià, al terme municipal de Terrassa. Fou construït entre el 1898 i el 1902 per tal d’abastir d’aigua Terrassa, però es va esfondrar el 1944, causant vuit víctimes mortals.
Mossenaires que caminen, van fer-ho pels plans de Can Bonvilar, en Nico Burgos i Josep Vandellós van dur les banderes, i de fotògraf en Gus, la Dolors, la Mireia. Vol dir que tenim bons reportatges per guardar a la memòria. També us ho volem agrair aquesta i cada setmana.
Arribats a aquest punt, tan sols ens queda demanar-te si vols venir que t’inscriguis, que el dissabte ja el tenim aquí. Ens hi veiem: http://inscripcio.mossenhoms.be

Josep Mirabet, a punt

clica damunt si vols veure el vídeo

 

Comentaris tancats a Parc Audiovisual i Llac Petit des de Can Mossenaire

Anteriors »