Necrològiques

SOCIETAT

Mor el conegut activista targarí Jaume Ponsarnau, antic tinent d’alcalde

Va ser membre de l’equip de govern entre el 2011 i el 2015

El conegut activista targarí Jaume Ponsarnau Marquilles (1944, Tàrrega), que va ser regidor i tinent d’alcalde a l’Ajuntament del municipi de l’Urgell, va morir ahir als 79 anys, segons ha fet saber el consistori en una nota de condol.

Va presentar-se a les eleccions del 2011 amb les sigles de Rcat +SI i posteriorment va entrar a formar part de l’equip de govern liderat per l’alcaldessa convergent Rosa Maria Perelló Escoda. Estava casat, tenia quatre fills i era avi de 10 néts. Un dels seus fills és el conegut entrenador de bàsquet Jaume Ponsarnau Goenaga, principal responsable del Bilbao a l’ACB.

A l’Ajuntament va estar al capdavant de les regidories d’Ensenyament, Participació Ciutadana, Pobles i Gent Gran. Va ocupar, segons recorda la nota, càrrecs en entitats, associacions i diferents clubs de la ciutat. També va ser col·laborador del setmanari local Nova Tàrrega, on va demostrar que era un home compromès amb el país. De fet, va defensar l’entrada de l’Ajuntament a l’associació Municipis per la Independència.

Va ser un gran aficionat als escacs, la pintura, l’escultura, la lectura i la cacera, a banda de seguir l’actualitat política del país.

La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dilluns a les 4 de la tarda al tanatori de Tàrrega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia