Necrològiques

SOCIETAT

El surfista i actor Tamayo Perry mor per l’atac d’un tauró a Hawaii

Havia participat en la quarta part de ‘Pirates del Carib’

Un dels surfistes més coneguts de Hawaii, Tamayo Perry, va morir diumenge per l’atac d’un tauró a l’illa d’Oahu. L’accident ha trasbalsat el món del surf ja que Perry, de només 49 anys, era un expert sobre la planxa i també un consumat socorrista que coneixia perfectament l’illa hawaiana.

El succés també ha tingut impacte a Hollywood ja que Perry, gràcies a les seves habilitats, havia participat en grans produccions cinematogràfiques i en sèries de televisió gravades a Hawaii. Va aparèixer, per exemple, en la quart part de la nissaga de Pirates del Carib. També va tenir l’ocasió de lluir-se a Perdidos, una de les grans sèries de tots els temps. També va sortir a Hawaii 5.0 i en un anunci comercial de la marca Coca-Cola.

Compaginava la seva feina de socorrista professional a les platges de Honolulu amb competicions de surf arreu del món. Després de rebre la mossegada del tauró, Perry va anar a parar a la platja de Mlaekahana. Els serveis de rescat, avisats de l’incident, van enviar-hi agents de policia, bombers i serveis mèdics però no van poder salvar-li la vida.

En el moment de l’atac, segons les primeres versions de l’incident, Perry estava fent surf. L’atac del tauró que el va sorprendre li va fer greus ferides en un braç i a la cama i va perdre massa sang com per arribar viu a la costa. Treballava per una de les grans empreses socorristes de la zona des del 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.