Necrològiques

esport

Matthew Manson, president de la penya blaugrana de San Francisco

Era soci del FC Barcelona des del 1998

La Penya Barcelonista de San Francisco (EUA) està de dol. Matthew Manson, president de l’entitat en els darrers vuit anys, ha mort de forma inesperada a la seva casa de San Francisco a principis d’aquesta setmana, segons ha explicat l’entitat a través d’un comunicat a les xarxes socials.

Soci del FC Barcelona des del 1998, Manson va ser un referent en unir barcelonistes d’arreu del món a la ciutat de Califòrnia, especialment al capdavant d’un penya barcelonista que va impulsar juntament amb Javier Caelles i Robert Manson i que compta amb 130 associats culers. També va participar en diverses ocasions en diferents recepcions organitzades pel FC Barcelona durant les gires del primer equip de futbol a l’oest dels Estats Units.

Manson era fundador i propietari de MCM Selections, una empresa familiar de distribució de vins i licors. A més, regentava Nalle winnery, una bodega familiar a Califòrnia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia