Necrològiques

CULTURA

Mor l’actriu Erica Ash, coneguda imitadora de Michele Obama als EUA

Tenia 45 anys i va participar en la cinquena part de la coneguda saga còmica ‘Scary Movie’

L’actriu, cantant i model nord-americana Erica Ash (1977, Florida) va morir diumenge a Los Angeles als 46 anys després d’una llarga batalla contra el càncer, segons han informat mitjans del seu país. El 2008 es va afegir a l’elenc de protagonistes del programa d’humor MADtv. Va ser, de fet, la primera afroamericana que entrava a formar part d’un dels programes satírics i de paròdies més seguits al seu país. Durant tota una temporada va ser la imitadora oficial de Michelle Obama, però també va fer de Naomi Campbell i Whoopi Goldberg, entre d’altres personatges.

Ash també va formar part de la coneguda saga de comèdies Scary Movie participant en la cinquena part (2013). El seu salt a la fama, amb tot, va tenir lloc a Broadway, en musicals de gran format com The lion king i Spamalot.

També va interpretar cantants com Dionne Warwick i Nina Simone en obres dedicades a la seves figures. A la televisió va participar en les sèries Real husbands of Hollywood i Survivor’s remorse. Va crear el seu propi blog còmic amb consells de tota mena i tot i que la seva salut ja era fràgil l’any passat va aparèixer en el film We have a ghost.

Ash havia començat els estudis de medicina a Atlanta però un viatge al Japó va canviar el seu destí. Va començar d’extra com a cantant i va fer de model en algunes passarel·les abans de fer el salt definitiu a la interpretació. El 2018 va er una de les actrius a Uncle Drew, el debut en l’actuació d’una de les grans figures de l’NBA, Kyrie Irving. En aquesta comèdia hi van participar també un grapat d’exjugadors professionals, com Shaquille O’Neal, Chris Webber, Reggie Miller i Nate Robinson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia