Futbol català

Més qualitat i més competència a Olot

Futbol. Nitus Santos valora el rol d'Albert Serra a la defensa i l'augment de recursos al mig del camp. L'equip treballa sense el lateral Edile, que estarà almenys dos mesos inactiu

L'Olot treballa sense fre per preparar amb garanties la tornada a tercera. El club ja dóna per tancada una plantilla que manté un bloc fiable, amb poques baixes, i reforçat amb jugadors de qualitat i experiència. “Hem apuntalat la defensa amb l'Albert Serra, que ha de ser una peça important”, exposa Nitus Santos. L'altra prioritat era dotar de qualitat el centre del camp: “De córrer, ja ho fèiem, i ara, amb Francolí, Ramon Masó, Xavi Molas i Roca, millorem molt; tenim un plus, amb gent que pot jugar per dins i per fora”. Al davant, el tècnic manté Robert, Sergi Arimany i Alonso –tres homes “de plena confiança”–, amb la competència afegida de Manel Sala, que està oferint un bon rendiment. “Estem treballant bé i ens anem coneixent i coordinant”, diu el tècnic, satisfet.

Xavi Molas i Robert són a la recta final de la recuperació. Qui ha de tenir més paciència és Matthiew Edile. El nigerià, lesionat en un dit del peu, en té com a mínim per dos mesos i deixa el jove Hostench com a únic lateral esquerre.

Els derbis, a Osona

A diferència de la primera catalana, amb sis equips de la demarcació, l'Olot serà l'únic gironí a tercera divisió. “Trobo a faltar les terceres carregades de gironins”, afirma Santos. A partir d'ara, els duels de proximitat seran a Osona, comarca que ha recuperat dos equips per a la categoria (el Vic i el Manlleu) i amb molt bona connexió amb la capital de la Garrotxa. L'Olot, que debuta en la lliga el 28 d'agost al Masnou, juga avui (a les set) un amistós a Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.