Més esport

El Sarrià arrenca amb Josep Espar com a novetat

Handbol. La Unió Esportiva Sarrià va començar la pretemporada amb un cos tècnic renovat i que vol fer un projecte d'handbol atractiu per a tothom

“En l'aspecte personal sento que sóc el que té més il·lusió de tota la plantilla; he vingut a viure a Sarrià per una qüestió personal i em van oferir la possibilitat de col·laborar, i jo, encantat.” Aquesta és la targeta de presentació de Josep Espar just abans que arrenqui la primera sessió d'entrenament del Sarrià, que va servir per obrir una sèrie de triples sessions –musculació, pista i curses– que ha de dur la plantilla que va assolir l'ascens esportiu a divisió d'honor B a la pista fa més de tres mesos a complir els objectius que s'ha marcat Espar. A grans trets, inclouen “fer un projecte d'handbol atractiu per a tothom: jugadors, entrenadors, directius...” I pel que fa la pretemporada, pel tècnic de Barcelona el més important és que l'equip creixi col·lectivament: “Del que es tracta en pretemporada és d'agafar una dinàmica i un estil de joc propis, després ja veurem com s'hi adapten els jugadors, i, és clar, d'estar com més forts millor físicament.”

Pel que fa novetats, i després de la incorporació fallida de Didi Vilar, el pivot Guillem Torres és l'única novetat a banda de jugadors que estaven entre el primer i el segon equip i que Espar ja ha dit que hauran d'agafar més responsabilitat.

Calendari

Quant als partits de preparació, el Sarrià jugarà el Torneig de l'OAR Gràcia el cap de setmana de la Diada (també hi ha el Barça B i la Roca, que jugaran l'altra semifinal), contra el Palautordera (dia 15) i el Banyoles i Barça B en dates per confirmar. El debut en lliga serà el 24 de setembre a la Roca, i a casa contra el Mataró el 2 d'octubre.

Divuit anys a les banquetes i un cognom de referència

Borja Sánchez

Josep Espar (Barcelona, 35 anys) arriba a Sarrià després d'haver estat tres anys director tècnic de la Federació Catalana d'Handbol. Abans, havia estat a l'OAR Gràcia i al Sant Martí Adrianenc; l'últim club en què va jugar i el primer en què exerciria com a entrenador en la categoria juvenil. Abans, com a jugador, havia estat al Barça –va formar part del que es va considerar el millor equip de la història (99-00)– quatre anys, dos a l'Altea i un a l'Algesires. El nou tècnic del Sarrià és germà de Xesco Espar, exentrenador i preparador físic del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.