Cinema

Battleship

L'almirall Neeson i els ‘aliens'

Seguint l'estela de l'èxit de Transformers, i inspirada també en un joc de taula de la marca Hasbro, Battleship és una superproducció que planteja un enfrontament entre la Marina dels EUA i un exèrcit d'alienígenes amagats al fons del mar. Dirigida per Peter Berg (Hancock), la pel·lícula s'ha rodat en aigües de Hawaii amb el suport de la US Navy, que ha permès utilitzar fins a cinc vaixells de guerra. No tot és digital, doncs, en aquesta enèsima narració d'un planeta a punt d'extingir-se per un atac extraterrestre. Espectaculars batalles navals i atacs a grans ciutats plenes de gratacels s'alternen en una pel·lícula sense més pretensions que arrasar a la taquilla aquesta primavera. Els protagonistes són Liam Neeson, almirall de la flota, la seva filla (Brooklyn Decker) i el seu xicot (Taylor Kitsch), oficial al servei de Neeson.

Direcció: Peter Berg. Intèrprets: Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Rihanna. Acció / ciència-ficció. EUA, 2012.
www.battleshiplapelicula.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Battleship

«Battleship»

Gènere: Acció
Direcció: Peter Berg.
Intèrprets: Liam Neeson, Taylor Kitsch, Alexander Skarsgard, . Rihanna.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a