Canals

Una nova temporada de virtuosisme

Guillaume String Quartet amb Ksenia Dubrovskaya (violí), Vito Imperato (violí), Alberto Salomon (viola) i Benedetto Munzone (violoncel) estrenen la temporada d’estiu dels Clàssics l’Escala-Empúries a l’església de Sant Martí d’Empúries. Al llarg de les pròximes setmanes, passaran per aquest escenari únic músics de la talla de Oriana Kemelmajer, que interpretarà La marxa fúnebre de Chopin i el Carnaval de Schumann; Patrizio Scarponi (violí) i Guiseppe Pelli (piano), amb un concert de Música clàssica i romàntica entre Viena i Praga, i el Duo Guirimbadu, amb Eudoro Grade (guitarra) i Vasco Ramalho (marimba i vibràfon amb el concert Memoria e Fado.

El Festival Internacional de Música Clàssics l’Escala-Empúries ofereix una proposta musical que vol ser més que un concert, una experiència estètica completa, amb el gaudi d’un patrimoni amb més de dos mil·lennis de vida i que encara avui ens interpel·la activament.

Els racons de l’Escala i, especialment, el Centre de l’Alfolí de la Sal, espai cultural de referència situat al bell mig del poble, i la singularitat de la petita població de Sant Martí d’Empúries multipliquen els sentits i significats del que tradicionalment s’entén com a format concert, i obre la mirada interior a un diàleg entre so, arquitectura i paisatge, la perfecta connexió entre natura i cultura que aporta singularitat i rellevància a la proposta de l’Associació Pau Casals.

Concerts Clàssis l’Escala-Empúries 22 de juny a 16 d’agost www.associaciopaucasals.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.