El país ben a prop

Turisme sostenible a la Garrotxa

El Centre Logístic de Bicicletes té més de trenta anys d’experiència en turisme ciclista i posa a l’abast del visitant rutes per a tots els gustos

El Centre Logístic de Bicicletes ofereix setze rutes a llocs emblemàtics, com els volcans del parc natural o el coll de Bracons

L’Agència de Turisme Mediambiental ofereix des de fa més de vint anys tot un seguit de rutes en bicicleta que ens permeten descobrir la Garrotxa d’una manera diferent, gaudint del paisatge en tota la seva essència, gràcies al turisme lent. En aquesta mateixa línia, el Centre Logístic de Bicicletes és una empresa familiar que, des de fa més de trenta anys, fomenta el turisme sostenible mitjançant l’oferta de rutes i activitats turístiques sostenibles amb tot tipus de bicicletes.

El Centre Logístic de Bicicletes forma part de l’oferta de l’Agència de Turisme Mediambiental i inclou des del lloguer de bicicletes fins a rutes marcades o serveis a mida, que van des de la planificació de la ruta i els contactes amb operadors turístics de la zona fins a lloguer de bicicletes i accessoris o mitjans d’orientació i seguiment, guiatge i assistència en els trasllats. Això fa les rutes més enriquidores i també més segures.

El Centre Logístic de Bicicletes ofereix actualment setze rutes als llocs més emblemàtics de la Garrotxa, com ara els volcans del parc natural, el coll de Bracons, les tres vies verdes o trams del Pirinexus. Hi ha des de rutes tranquil·les fins a rutes molt exigents, de muntanya, pista o carretera, i s’ofereix la possibilitat d’accedir al llibre de ruta, amb fitxa i track per a GPS. Això obre el ventall a tots els públics. Des de públic familiar fins a grups especialitzats i entrenats per aconseguir bons resultats per muntanya, sense renunciar als millors paisatges i una gran oferta turística que en alguns trams facilita connexions amb la via verda, la zona volcànica i altres paratges. Tota la informació la trobareu a www.bicicletes.atma.cat/centre-logistic-bicicletes/.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.