Canals

El Camí de Mestral

Una ruta de senderisme en quatre etapes personalitzable per organitzar al gust

Una zona de petits pobles d’interior i de costa que conserven l’essència d’una ruralitat viva, ideal per a senderistes

El Camí de Mestral ofereix en tan sols quatre dies una espectacular combinació de mar i muntanya amb panoràmiques infinites al territori de les Terres de Mestral. Una zona de petits pobles d’interior i de costa que conserven l’essència d’una ruralitat ben viva, ideal per a senderistes contemplatius amb ganes de descobrir indrets oblidats de gran bellesa i per a aquells que gaudeixen del plaer de caminar.

Si la preferència és fer el camí al complet, la millor opció és caminar de poble en poble, d’allotjament en allotjament durant quatre dies seguits, i completar la ruta. Podeu escollir si allotjar-vos més dies en finalitzar el recorregut per acabar d’explorar el territori i gaudir d’un merescut descans.

Aquesta ruta també es pot fer en dos caps de setmana. Si no disposeu dels quatre dies seguits per desconnectar, podeu fer la ruta en dos caps de setmana que no cal que siguin consecutius i descobrir el territori d’una manera més tranquil·la. I, si no, també hi ha l’opció prèmium, buscant un allotjament amb encant en algun dels pobles de la ruta i fent servir el servei de taxi que us portarà als punts de sortida i retorn quan vosaltres ho decidiu. Però encara hi ha una quarta opció: per als amants de l’aventura hi ha la possibilitat de fer l’opció lliure, que permet descobrir la ruta lliurement, sense dependre de reserves d’allotjaments.

El Camí de Mestral és una ruta de mitja muntanya sense grans dificultats tècniques però poc apta per al principiant, ja que a la llargada d’algunes excursions s’hi afegeix un desnivell positiu acumulat i un terreny amb pendent en algun tram de la ruta. Trobareu tota la informació a www.terresdemestral.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia