Futbol català

Un treballador nat

Futbol. 2a div. B. Alfonso Artabe s'ha fet un lloc al mig del camp llagosterenc a còpia de coratge i esforç

El llagosterenc Alfonso Artabe segurament serà una de les baixes més importants per Oriol Alsina en el duel d'aquest dissabte. El futbolista no podrà jugar a Mallorca, ja que està sancionat, una aturada que arriba en un mal moment, ja que el manacorí ha exhibit la seva millor versió aquestes últimes setmanes. El bon rendiment l'ha portat a fer-se un lloc al mig del camp del Llagostera: “Estic en un bona forma. És molt positiu poder entrar amb regularitat a l'equip i ajudar a guanyar i obtenir bons resultats. És una llàstima que ara m'hagi d'aturar per la sanció”, explica el futbolista.

En el partit de l'anterior jornada, contra el Binissalem, Artabe va fer una actuació rodona. Va complir en la seva principal tasca, la de defensar, i a més va contribuir al retrobament del Llagostera amb la victòria marcant el quart gol del partit: “Sóc un jugador de molta feina. Treballar molt a dins el camp és primordial per a mi. Després, tot el que pugui aportar en atac o en la creació del joc és benvingut. La meva tasca és fer molts quilòmetres per donar aire a l'equip i aportar en el joc aeri”, explica el jugador llagosterenc.

Competència màxima

Artabe pot jugar també de central, però la seva posició natural és al mig del camp. Això fa que la seva competència directa sigui Tito, el tercer jugador més utilitzat per Alsina la temporada anterior, només superat per Wilfred i Eloi. Artabe ha aprofitat molt bé les oportunitats que ha tingut i sembla que s'ha apoderat del mig centre defensiu: “Tito és un jugador de molt nivell i és una gran competència. És bo que hi hagi tan nivell, fa que t'exigeixis més”, diu.

Un jove amb un llarg recorregut

Tot i els seus 24 anys, Artabe ja en fa uns quants que volta pel món del futbol semiprofessional. Després de tancar la seva etapa de juvenil amb el Mallorca, ha passat pel filial de l'Oviedo, a 3a, l'Oviedo a 2a B i el Manacor abans d'arribar a Llagostera: “A Oviedo era molt jove i estava en un club que hi ha molta pressió. Ara, a Llagostera, tinc més experiència”, comenta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.